Jdi na obsah Jdi na menu

Turnaj v Tovačově - vítězství pro Víťu Dvořáka

3. 4. 2011

V sobotu 2.4.2011 jsme dorazili v docela hojném počtu do Tovačova na tradiční regionální turnaj s omezením do divize na již 8.ročník Memoriálu Bořka Otáhala. Zahrát si jelo kompletní béčko - já,Víťa, Jindra, Milan, dále Pepa Plšek , Tomáš Chromec a prozatímní "Hraničák" Radim Lechner.

Po skupinkách po 5, kde k nějakému překvapení asi nedošlo jsme víceméně všichni postoupili do hlavního pavouka mezi 16, kde se už hrálo naostro. Zamotaný postup měl Jindra kde postoupil jako 2. ze 3. na lepší poměr setů, když prohrál s Daňkem 1:3 a porazil Lukáše Venclů 3:2. 

Bohužel v pavouku jsme často naráželi na vzájemné zápasy Přerováků. V 16-ce jsem svedl boj s Jindrou 3:1, kdy první polovinu zápasu jsem neměl co hrát, ale pak se štěstím vyhrál 2 koncovky 2. a 3.setu a zápas otočil. Milan Šoc udolal po tuhém boji Radima 3:2. U Víti a Pepy si nepamatuji koho porazili.

Mezi osmi jsem nestačil na Šubu 1:3, když jsem trestuhodně promarnil vedení 9:3 ve čtvrtém setu a projel ho 10:12, což mě mrzí ještě teď. Milan pokračoval ve své dobré formě posledních dní  a forhandem rozstřílel pro mě určitě překvapivě Pepu Plška 3:2.

Mezi 4 se potkal Milan se Šubou a Víťa s Chalupou. Milanovi došli síly a prohrál 0:3 a Víťovi se podařilo jeho technickou hrou zdolat jednoho z favoritů turnaje 3:2.

Ve finále se podařil Víťovi husarský kousek, když v pátém setu prohrával 10:6 a sérií 6 míčků dotáhl zápas nakonec do vítězného konce. Mělo by to být poprvé, kdy se hráči Přerova podařilo

na tomto turnaji zvítězit a pro Víťu hezký úspěch na konec sezóny.

Turnaj probíhal v klidné atmosféře, zdálo se mi že letos bylo o něco méně účastníků, ale zase turnaj skončil v rozumném čase. Tradičně svítilo sluníčko, takže odpoledne nebylo pořádně vidět na jedné straně stolu. Bufet fungoval spolehlivě a při diskusích se spřádali plány na příští sezónu.

Oťa Mergenthal

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Víťa - Závěr sezony

6. 4. 2011 9:40

Pro mě nejlepší možný závěr skvělé sezony.

Milan - Jeste jednou gratuluji Vitovi

4. 4. 2011 9:52

Ja jsem se bohuzel jenom vytahl v play off na prerovaky. V prvnim kole jsem tesne porazil Pepu Plska a ve druhem se stestim Radima. Nejlepsi ovsem byla after party:)

Bereza - Re: Jeste jednou gratuluji Vitovi

5. 4. 2011 13:15

Hráls dobře

Bereza Olda - Re: Re: Jeste jednou gratuluji Vitovi

5. 4. 2011 13:20

Já tam byl také v Tovačově a prohrál jsem s vítězem Víťou meti 16. Ve skupině jsem vyhrál jak s Jemelkou tak také s nejlepším hráčem Lipníka GORECKIM

Oťa - Re: Re: Re: Jeste jednou gratuluji Vitovi

5. 4. 2011 17:57

Omlouvám se Oldo, zapomněl jsem na tebe, v zápase s Goreckim jsme ti fandili, hrál jsi perfektně

Bereza - Re: Re: Re: Re: Jeste jednou gratuluji Vitovi

5. 4. 2011 20:34

Beru to.