Jdi na obsah Jdi na menu

Tým F nestačil ani na Loučku a prodlužuje nelichotivou sérii

31. 1. 2020

K poslednímu lednovému zápasu jsme zajížděli ve čtvrtek 30.1. do příjemného prostředí nedaleké Loučky u Lipníka nad Bečvou.
Měli jsme za cíl konečně prolomit sérii špatných výsledků, ani teď se to ale bohužel po velkém boji nepodařilo.

Začátek utkání jsme začali nejlepším možným způsobem, kdy jsme poměrně snadno vyhráli obě úvodní čtyřhry, ovšem nezachytili jsme začátek dvouher, kde jsme prohráli hned první tři zápasy, dokázali jsme sice ještě srovnat stav na 3:3, ale potom už šel soupeř do trháku. Šanci v závěru zachránit ještě alespoň remízu jsme měli, nicméně v posledním dramatickém zápase se v koncovce přiklonilo štěstí k soupeři a bere tak po zásluze plný počet bodů.
Za nás tentokrát nejlépe zahrál Michal Gerhát, který se sice na začátku trápil, ale každým zápasem svou hru zlepšoval, trochu štěstí tentokrát scházelo Jarmilovi Vysloužilovi a Evě Dvořákové, nicméně i oni bojovali a bodově přispěli, naopak Milan Severa, který při svém posledním utkání podal skvělý výkon, tentokrát své zápasy nezvládl.

Konečný výsledek: TJ Sokol Loučka B - SK Přerov F - 10:8

Body Přerova: Čtyřhry- 2:0, Michal Gerhát - 3:1, Jarmil Vysloužil - 2:2, Eva Dvořáková - 1:3, Milan Severa - 0:4

O dalším vývoji napoví příští týden, kde předehráváme v úterý 4.2. zápas s Polomem a v pátek 7.2. po delší době doma proti Hlinsku.
Nezbývá nám, než dál bojovat a věřit že se ke konci sezony začne více dařit.
Michal Gerhát, SK Přerov.