Jdi na obsah Jdi na menu

Týmy „C“ a „D“ v okresních soutěžích prozatím s přehledem vládnou

14. 12. 2014

Týmy „C“ a „D“ v okresních soutěžích prozatím s přehledem vládnou

V první polovině okresních soutěží se prozatím daří naplňovat předpoklady a naše mužstva zcela vládnou. Před sezonou došlo k odchodu velkého množství hráčů našeho oddílu a tím i razantnímu omezení počtu družstev v krajských soutěží. Jelikož v okrese 1. a 2. i tak disponujeme kvalitním hráčským kádrem, nemohli být naše cíle jiné, než vítězství a postup do vyšších soutěží.

V OP1 jsme poskládali na okres výborný tým. Ten si postupně poradil se všemi soupeři a pevně se usadil na čele s plným počtem bodů. Za celou první polovinu soutěže nás žádný ze soupeřů výrazně nepotrápil. Celkem se o prvenství po první polovině soutěže zasloužilo 13 hráčů.  Je třeba vyzvednout všechny hráče soupisky, jelikož pokud to bylo možné tak si za „céčko“ všichni s chutí zahráli, i když někteří byli zvyklí hrát poněkud vyšší soutěže. Doufám, že i nadále budeme potvrzovat roli favorita a získáme titul přeborníka okresu a tím i vstupenku do KP2.   

I v OP2 máme k dispozici nadstandardní kádr a i ten roli horkého favorita postupu zvládá skvěle. Celkem 10 hráčů se zasloužilo o to, že tým v první polovině soutěže neztratil ani bod. Jádro týmu tvoří matadoři Oldřich Bereza a Jarmil Vysloužil, kteří svými výkony a zkušenostmi dodávají ostatním klid. I u „déčka“ je velmi dobrý předpoklad, že pokud se nestane něco velmi nepředpokladatelného, tak svou soutěž ovládne a zajistí si postup do OP1.

Jsem velmi rád, že se náš klub s odchody celé řady hráčů vyrovnal s přehledem a že ti kteří se rozhodli v Přerově zůstat, mají charakter a jsou ochotni vypomoci v jakékoliv soutěži ve prospěch celého oddílu.

 

                                                                                       Kapitán týmu „C“ a „D“ Lukáš Valašík

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář