Jdi na obsah Jdi na menu

V polovině soutěže drží Áčko osmou pozici

20. 12. 2021

V polovině soutěže drží Áčko osmou pozici

Po odehrání posledních dvou zápasů 2. ligy v letošním kalendářním roce naše Áčko získalo čtyři body, a tak přezimuje na přijatelném osmém místě aktuální tabulky. Ve 14. kole jsme zajížděli k venkovnímu utkání do Znojma a poslední 15. kolo jsme odehráli doma s družstvem z Nového Jičína.

I když se papírově zdálo, že by naši hráči mohli v prvním zápase, který odehráli na stolech KST Sokol Znojmo-Orel Únavov A, naše soupeře potrápit, opak byl pravdou, neboť to byli oni, kdo naopak potrápili nás. Naši hostitelé totiž dokonale využili domácího prostředí a za bouřlivého povzbuzování svých fanoušků, kteří dokázali své hráče maximálně vyburcovat, zvítězili 10:5.

Pokud bychom v následujícím utkání doma s KST Nový Jičín B opět neuspěli, hrozil by našemu Áčku další propad v tabulce. Vzhledem k tomu, že jsme toto nechtěli připustit, od počátku jsme se „zakousli“ do našeho soupeře a trpělivou hrou jsme celkem bez problémů uspěli 10:4. Po skončení posledního zápasu bylo na našich hráčích vidět nejen celkové uspokojení z dobrého výsledku, ale také z toho, že jsme si udrželi osmou příčku, což není úplně špatné postavení před zahájením druhé poloviny soutěže.

Našim hráčům, trenérům i ostatním, kteří se starají o bezproblémový chod klubu, děkujeme za dosavadní výsledky i nezištnou pomoc a do nového roku 2022 všem přejeme hodně zdraví, štěstí a sportovních úspěchů.

KST Sokol Znojmo-Orel Únavov A – SK Přerov A 10:5 (čtyřhra 2:0; body domácích: Vybíral Lukáš 3:0, Svoboda Aleš 1:1, Ondrovčák Miroslav 2:1, Vybíral Marek 2:2, Andorko Pavel 0:1; body hostů: Soukup Adam 0:4, Otáhal Bořek 2:1, Škvrna Jan 2:1, Palásek Michal 1:2)

SK Přerov A – KST Nový Jičín B 10:4 (čtyřhra 2:0; body domácích: Škvrna Jan 3:0, Soukup Adam 3:0, Palásek Michal 0:3, Otáhal Bořek 2:1; body hostů Pařil Ondřej 1:2, Vincek Martin 1:2, Tichavský Filip 1:2, Masnica Michal 1:2)

-ms-

 

Náhledy fotografií ze složky 2.liga - 14+15.kolo 2021

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář