Jdi na obsah Jdi na menu

Vánoční večerní turnaj ovládl po skvělém výkonu Svatopluk Maděrka

21. 12. 2019

Dne 20.12. 2019 jsme na hale odehráli Vánoční večerní turnaj.

A jednalo se o turnaj mimořádně zajimavý, plný převapivých výsledků, turnajových zvratů a především velice kvalitních výkonů. Startovní pole čítající 32 hráčů bylo rozděleno do 7 základních skupin po 4 či 5 hráčích. Už skupinová fáze přinesla několik pozoruhodných výsledků. Například vítězem skupiny B se stal David Kubík, který předčil jak ligového Josefa Plška tak i divizního Radima Lechnera. V "áčku" zase Pavel Hejduk zdolal prvního nasazeného Lukáše Valašík a také ve skupině dominoval.

Z každé skupiny postoupili 3 nejúspěšnější hráči do vyřazovací části turnaje. Ti, kteří postoupit nedokázali sehráli "pavouka" útěchy. Zajimavostí turnaje je fakt, že nikdo ze 4 nejvýše nasazených hráčů nedokázal postoupit do semifinále. Tam se naopak podařilo "prokousat" Petru Lužnému a Josefu Plškovi, kteří do play off postoupili až ze 3. místa.

Semifinálové kvarteto doplnili ještě Filip Válek z Vratimova a ten den fantasticky hrájící Svatopluk Maděrka. K radosti domácích příznivců byl v prvním semifinále úspěšnější Svatopluk, který zdolal Filipa. V druhém semifinále prodal větší zkušenosti Josef Plšek, jež předčil Petra Lužného.

Bronzovou pozici získal Filip Válek, který zdolal v souboji poražených semifinalistu Petra Lužného. Finale,které přineslo bitvu dvou tradičních soupeřů vyšlo lépe domácímu Svatopluku Maděrkovi. V soutěži útěchy zvítězil Lukáš Grygar, který ve finále zvítězil nad Antonínem Cápíkem.

Po ukončení turnaje jsme poseděli a důstojně se tak rozloučili se stolně tenisovým rokem 2019 v Přerově.

Výsledky Vánočního večerního turnaje 20.12.2019 v Přerově:

1. Svatopluk Maděrka (Přerov)

2. Josef Plšek (Chropyně)

3. Filip Válek (Vratimov)

4. Petr Lužný (Prostějov)

5.- 8. Lukáš Valašík (Přerov), Radim Lechner (Neředín), Tomáš Galanda (Přerov), Michal Janík st. (Ondratice)

9.-16. Pavel Hejduk (Přerov), David Kubík (Přerov), Tomáš Jarolím (Přerov), Válek Petr (Vratimov), Daniel Unzeitig (Vratimov), Petr Kalabis (Čechovice), Otmar Mergenthal (Chropyně), Jiří Netesal (Přerov)

17.-21. Mikuláš Němčák (Neředín), Pavel Kyrych (Přerov), Stanislav Hlobil (Holešov), Tomáš Kužílek (Osek n/B), Vojtěch Poprach,

22. Lukáš Grygar - Vítěz soutěže útěchy. (Lipník n/B)

23. Antonín Cápík (Přerov)

24.-25. Michal Gerhát (Přerov), Jarmil Vysloužil (Přerov)

26. -29. Zdeněk Strohalm (Osek n/B), Břetislav Vaculík (Hradčany), Rudolf Frydrych, Miroslav Kubec, 

30. - 32. Rudolf Lang, Tomáš Pavelka, Libor Žákovský (Hradčany)

Lukáš Valašík, SK Přerov

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář