Jdi na obsah Jdi na menu

Ve Vánočním večerním turnaji uspěli domácí

23. 12. 2018

V pátek 21.12. se odehrál poslední letošní turnaj na hale SK Přerov. Krásný počet 35 hráčů byl rozdělen do 7 skupin po 5 hráčích z nichž nejúspěšnější 3 postoupili do vyřazovací části turnaje. Tato fáze se tentokrát nejlépe povedla domácímu Lukášovi Valašíkovi. Ten nejprve v osmifinále zdolal těsně oddílového kolegu Milana Šoce 3:2, ve čtvrtfinále Oldřicha Kvapila ze Sokola Stražisko taktéž 3:2 a v semifinále Daniela Unzeitiga z Vratimova 3:1.

Ve finále pak narazil na parťáka z ligového áčka Ondřeje Skalského. Ve vyrovnaném duelu se sportovní štěstí přiklonilo k Lukášovi a ten tak získal turnajové vítězství. Třetí místo vybojoval Daniel Unzeitig, který v utkání poražených semifinalistů předčil dalšího domácího Martina Vlacha.

Hráči kteří skončili ve skupině na 4. a 5. místě pak odehráli play off útěchy. V tom zvítězil Tomáš Kužílek z Oseka, který ve finále zdolal Davida Kubíka z Přerova.

Turnaj se sportovně i společensky velice povedl a účastníci tak mohli do svých domovů odjíždět spokojeni. Dík patří KSST Olomouc, který turnaj finančně podpořil a společnosti Veolia, která věnovala drobné ceny. Velké poděkování také patří Martině Severové za pomoc v bufetu a Oldřichovi Berezovi, který se ujal role hlavního rozhodčího turnaje. Dalším večerním turnajem by měl být Velikonoční večerní turnaj dvojic. Podrobnosti o tomto turnaji budou zveřejněny později.

Výsledky Vánočního večerního turnaje na hale SK Přerov dne 21.12.2018:

1. Lukáš Valašík (Přerov)

2. Ondřej Skalský (Přerov)

3. Daniel Unzeitig (Vratimov)

4. Martin Vlach (SK Přerov)

5.-8. Lukáš Venclů (Jezernice), Bořek Otáhal (Přerov), Oldřich Kvapil (Stražisko), Josef Plšek (Chropyně)

9.-16. Petr Kalabis (Čechovice), Tomáš Chromec (Martin), Milan Šoc (Přerov), Otmar Mergenthal (Chropyně), Jindřich Bluma ml. (Buk), Petr Lužný (Prostějov), Filip Válek (Paskov), Tomáš Galanda (Přerov)

17.-21. Svatopluk Maděrka (Přerov), Lucie Králová (Loučka), Jan Beneš (Ondratice), Michal Palásek (Němčice), Zdeněk Strohalm (Hradčany)

22. Tomáš Kužílek (Osek)

23. David Kubík (SK Přerov)

24.-25. Antonín Cápík (Hradčany), Petr Válek (Paskov)

26.-29. Lukáš Kořínek (Hranice), Pavel Kyrych (Hradčany), Lukáš Pírek (Brodek u Prostějova), Aleš Hostášek (Loučka)

30.-35. Michal Janík ml. (Němčice), Michal Janík st. (Ondratice), Karel Kepl (Přerov), Rudolf Frydrych (Kojetín), Marta Hubáčková (Prostějov), Jiří Divina (Buk)  

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Olda - blahopřání

23. 12. 2018 19:56

Gratulace všem /hlavně hráčům SK Přerov/ . Pěkná účast. Přeji hodně sportovních i osobních úspěchů v roce 2019.