Jdi na obsah Jdi na menu

Velké a úspěšné bitvy našich družstev v divizi

16. 10. 2016

V sobotu 15.10. bojovaly naše divizní týmy v důležitých utkáních v Postřelmově a Mohelnici.

SK Přerov "B" nejprve odehrál svůj duel na stolech Postřelmova. Do utkání jsme vstupovali jako favorit, avšak bez svých dvou nejlepších hráčů Svatopluka Maděrky a Ondřeje Skalského. Aby nebylo komplikací málo, nepodařilo se nám zvítězit ani v jednom z deblů a do zápasu jsme tak vstupovali s dvoubodovým mankem. Celý zápas byl bohužel velmi vyrovnaný a nepodařilo se nám domácí bodově "setřást". Utkání tak dospělo až do stavu 9:8 pro Přerov a k rozhodujícímu duelu o vítězství. V něm naštěstí Lukáš Valašík přemohl Ivo Blaháčka 3:0 na sety a přerované mohli slavit zisk povinných, ale nesmírně důležitých 4 bodů do tabulky soutěže. Utkání nakonec rozhodla větší vyrovnanost našeho týmu.

TJ Postřelmov - SK Přerov B 8:10 (čtyřhry 2:0, body domácích: Stryk Zdeněk 2:2, Smolík Michal 1:3, Blaháček Ivo 0:4, Honemann Vlastimil ml. 3:1, body hostů: Soukup Adam 3:1, Šoc Milan 2:2, Netesal Jiří 2:2, Valašík Lukáš 3:1)

Do odpoledního zápasu v Mohelnici už jsme vzhledem k tomu, že domácí nastoupili v plné sestavě jako favorit nevstupovali, ovšem i tak jsme nutně potřebovali získat vítězství. A opět nepovedený vstup do zápasu v podobě ztráty obou deblů. Potom se nám ovšem podařil skvělý obrat, když jsme získali 4 body za zisk všech singlů úvodní serie zápasů. Tento náskok se nám dařilo držet až do samého závěru zápasu. Ten, stejně jako dopolední duel dospěl do stavu 9:8 pro Přerov a do rozhodujícího duelu opět nastupoval Lukáš Valašík. Ten i tentokrát uspěl, porazil mohelnického Petra Jarmara 3:1 na sety a náš tým mohl připsat další 4 body do tabulky divize.

TTC Mohelnice - SK Přerov B 8:10 (čtyřhry 2:0, body domácích: Ellner Martin 2:2, Stuchlý Rostislav 2:2, Jarmar Petr 0:4, Hojgr Jan 2:2, body hostů: Soukup Adam 3:1, Šoc Milan 2:2, Netesal Jiří 1:3, Valašík Lukáš 4:0)

 

Tým "C" bojoval v ranním duelu s Mohelnicí už i s novou posilou Šimonem Bělíkem. Náš tým bojoval velmi dobře, avšak domácí senzaci nedovolili a domácí v duelu zvítězili 10:4. Dva body dodal Dalibor Skopal a právě Šimon Bělík.

TTC Mohelnice - SK Přerov C 10:4 (čtyřhry 2:0, body domácích: Ellner Martin 2:1, Stuchlý Rostislav 2:1, Jarmar Petr 2:1, Hojgr Jan 2:1, body hostů: Bělík Šimon 2:1, Šikl Richard 0:3, Skopal Dalibor 2:1, Červinka Lukáš 0:3)

Odpoledne "céčko" bojovalo ve veledůležitém zápase s konkurentem v boji o záchranu v Postřelmově. Celý zápas naši mladíci skvěle bojovali a drželi vyrovnaný stav. Za výborné výkony zaslouží obrovskou pochvalu Šimon a Dalibor, kteří vybojovali parádních 4,5 bodu. Klíčový a "zlatý" bod urval Richard Šikl a Přerov tak získal 4 body za první vítězství v této sezoně.

TJ Postřelmov - SK Přerov C 7:10 (čtyřhry 1:1, body domácích: Stryk Zdeněk 2:2, Smolík Michal 1:3, Blaháček Ivo 1:2, Honemann Vlastimil ml. 2:2, body hostů: Bělík Šimon 4:0, Skopal Dalibor 4:0, Šikl Richard 1:3, Červinka Lukáš 0:3)

Obě družstva si teď budou užívat měsíční pauzu v soutěži. Až v sobotu 12.11. budeme hostit regionálního rivala z Buku a tým Šternberka.

Lukáš Valašík, výbor SK Přerov

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář