Jdi na obsah Jdi na menu

Vyrovnaný víkend pro Áčko

6. 11. 2012

Tento víkend náš druholigový tým poprvé v této sezoně bojoval o body na stolech soupeřů. 

V sobotu 3.11. se hrálo proti týmu z Tišnova. Na tento zápas jsme vyrazili v plné sestavě - Bednář, Červík, Brázdil, Boháč a Bařina a očekávali jsme zisk plného počtu bodů.
Avšak vstup do utkání se nám nepovedl. Po čtyřhrách, které jsme obě prohráli 2:3, jsme prohrávali 0:2 na zápasy a soupeř si vedení v utkání hlídal až do stavu 8:5 pro Tišnov. Od tohoto stavu se nám podařilo vyhrát všechny zápasy, a tak se nám po bojovném výkonu a vyrovnaném průběhu celého utkání podařilo vyhrát 10:8.
Body: Bednář 3, Brázdil 3, Červík 2, Boháč 2.

 

V neděli 4.11. jsme se vydali bojovat a navázat na úspěch ze soboty do Hodonína, i když jsme tušili, že to bude těžké, jelikož Hodonín v této sezóně neztratil ještě ani bod. 
Po sobotě jsme promíchali složení čtyřher a vyplatilo se! Obě čtyřhry se nám podařilo vyhrát a vstoupit do zápasu mnohem lépe než v sobotu. Vedení v utkání jsme si drželi až do stavu 6:4, ale za tohoto stavu se štěstí přiklonilo na stranu soupeřů, kdy vyhrál několik utkání 3:2 a otočil průběh utkání na 6:10. Bohužel se nám tak nepodařilo v tomto utkání dosáhnout na body, i když jsme k tomu měli blízko.
Body: Bednář 2/4, Brázdil 1/3, Boháč 1/3, Červík 0/4
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Olda - K zápasům

7. 11. 2012 21:01

Dobré body - gratuluji . Jarda příště více zabrat.