Jdi na obsah Jdi na menu

Z KP družstev dorostu a staršího žactva dvě zlata a dva bronzy

17. 12. 2017

Na krajských přeborech družstev dorostu v Jeseníku a staršího žactva na domácí půdě se nám podařilo získat dva tituly přeborníků olomouckého kraje a vstupenky na MČR! 

Nejprve 10.12. v Jeseníku družstvo ve složení Dalibor Skopal, Adam Soukup, Lukáš Červinka a Richard Šikl zdolalo všechny své soupeře včetně silného domácího družstva a získalo pohár pro vítěze. "B" družstvo ve složení Bořek Otáhal, Tomáš Jarolím a Pavel Hejduk zvýraznilo úspěch našeho klubu bronzovou pozicí.

Následující neděli 17.12. v Přerově pak naše družstvo starších žáků ve složení Pavel Hejduk, Bořek Otáhal a Tomáš Jarolím zvítězilo v konkurenci 5 družstev a získalo stejně jako dorostenci titul přeborníka kraje. Naše starší žačky ve složení Markéta Jamborová a Eliška Hejsková pak zkompletovali sbírku úspěchů ziskem třetího místa ve své kategorii.

Všem medailistům gratulujeme a děkujeme za kvalitní reprezentaci klubu!

Republikové přebory kam se kvalifikovaly týmy dorostenců a starších žáků se uskuteční na začátku června 2018.

Lukáš Valašík

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Anosyfrort - 40 Ways to Drop Your Blood Influence

7. 10. 2018 19:45

Poids est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre coeur bat, il pompe le sang par de vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-alternative-naturel/