Jdi na obsah Jdi na menu

Změny ve vedení oddílu a poděkovaní Milanu Šocovi a Karlu Sekaninovi

12. 12. 2015

V minulém týdnu byly dokončeny dlouho avizované změny ve vedení našeho oddílu. Byli odhlasováni noví členové výboru. Ti si pak na své první schůzce ve čtvrtek 10.12 zvolili ze svých řad i oficiální funkcionáře klubu. Předsedou oddílu se stal dlouhodobý člen SK Přerov Jiří Netesal. Místopředsedy byli jmenováni Richard Šikl a Svatopluk Maděrka. Důležitou funkci pokladníka bude zastávat Michal Jarolím. Hlavním trenérem zůstává Jaromír Zlámal. Dalšími členy výboru jsou Lukáš Valašík a Vít Skopal. Výbor je tak tvořen z poloviny dlouhodobými přerovskými hráči a z poloviny rodiči současných mládežnických reprezentantů SK Přerov.
Výbor si též stanovil hlavní úkoly a směr, kterým by měl oddíl veden. Velká pozornost bude věnována mládeži. Prioritou je též lepší komunikace s veřejností a dlouhodobě stabilní finanční situace klubu. O důležitých informacích z vedení klubu budou naši členové i veřejnost pravidelně informována prostřednictvím webových stránek klubu. 
Závěrem bych chtěl za nový výbor i všechny členy našeho klubu poděkovat Karlu Sekaninovi za odvedenou práci ve funkci pokladníka i za předvedené sportovní výkony a popřát hodně štěstí v divizním týmu Holešova. Zvláštní poděkování patří i odstupujícímu dlouholetému předsedovi oddílu Milanu Šocovi. Ten pro klub odvedl velkou porci práce a podílel se na jeho stabilizaci. Milan v oddílu zůstává jako náš divizní hráč a přislíbil i pomoc s prezentací klubu prostřednictvím internetových stránek.

                                Člen výboru SK Přerov Lukáš Valašík 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář