Jdi na obsah Jdi na menu

B vs. Hranice (14:4)

28. 1. 2007
Plšek 4/4
Dorazil 4/4
Netesal 3/4
Lechner 1/4
čt. Dorazil-Netesal (vyhra)
     Žůrek- Plšek  (vyhra)
Na odpolední zápas dojel Hranicím čtvrtý hráč.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

xlckdj@vnmpfa.com - GgSrrsMPjXwgOXzuANS

18. 3. 2010 13:59

csHi18 <a href="http://flpslnrdkegv.com/">flpslnrdkegv</a>, [url=http://lzdfznahrddj.com/]lzdfznahrddj[/url], [link=http://ynctclpjvunf.com/]ynctclpjvunf[/link], http://ahtottjrbtah.com/

mnvkge@vpdnnz.com - YxGGBWiVLIyPguIKJ

7. 9. 2009 20:35

JpUddJ <a href="http://wfheqtwtnopt.com/">wfheqtwtnopt</a>, [url=http://vcaxdkbcsmrd.com/]vcaxdkbcsmrd[/url], [link=http://bytzisgnugor.com/]bytzisgnugor[/link], http://pfqataufgkkj.com/

julinafgfhfc - banik

12. 9. 2007 15:37

pico vaj king banik sk sleska

křovák - nonono

15. 2. 2007 15:47

Snad jsem toho tolik neřekl :-)

T.L. - Hmmm,

9. 2. 2007 21:35

je to tak. Když jeden něco dělá, měl by to dělat pořádně, nezávisle od toho, zda se jedná o trénování, psaní článků nebo jinou bohulibou činnost. Potíž ovšem bývá v tom, že na dělání všeho pořádně většinou nebývá čas. A tak se stává, že to pak někteří plácáme, píšeme - prostě vyvádíme jako nějací křováci s ideou, že je přeci jen lepší něco než nic.
Už jsem pronikl do problému; beru zpět své připomínky.

Vasek - ...

8. 2. 2007 15:16

Co to tu resite za picoviny,kdyz se to nekomu nelibi,tak at si napise svuj clanek.Kdyby urcite osoby radeji zacli trenovat udelali by lepsi,aspon by to neplacali jak nejaci krovaci.

jurix - ...

8. 2. 2007 13:49

Ještě ty mě ser křovi!!! Jinak jsem to psal v době, kdy sem ty 2 minuty navíc zrovna neměl!!! tak si to sakra klidně opravte když se vam to nelíbí ja to tam dal v rychlosti aby byly vidět vysledky a body než bych je zapomněl jak to vlastně bylo. Myslim že architekti Estranek vědí helso k upravě stránky tak si ho vyžadejte a upravte si to ke své i ostatních libosti!!!!

křovák - hmmmm

7. 2. 2007 20:56

je fakt že psat to o dve minuty dyl by nikoho nezabilo - kdyz uz neco pisu tak aby si nezavisly ctenar nerekl ze tu pisou sami krovaci, ze :))....a Robert ma stale íkvé tykve...na tom se nic nemeni :-)

T.L. - Jiříku,

2. 2. 2007 22:04

pokud jsem Tě nějak popudil, mrzí mne to, neb to nebylo mým záměrem. Chtěl jsem pouze obeznámit autora textů s náhledem čtenáře, jenž není zatížen žádnými informacemi o průbězích jednotlivých utkání. Takový zorný úhel totiž přímý účastník zápasů jen stěží získá (na rozdíl od některých návštěvníků těchto stránek). Již párkrát se mi stalo, že takový pohled "z druhé strany" byl vítán, není-li to tento případ, přijměte prosím mou omlouvu.
Nyní něco blíže k mým konkrétním připomínkám. Gramatických chyb jsem si ani nevšiml, jen mne zamrzel pohled na chudinká slovíčka, která byla okleštěna o diakritiku. Z vlastní zkušenosti sice vím, že některé počítače mají s touto okrasou zásadní problémy (viz o čtyři komentáře níže), leč to není patrně autorův případ. Ostatně si myslím, že v podobných oficiálních sděleních to za tu snahu určite stojí.
Dále mne docela zmátlo, když jsem se dočetl, že z A-týmu nehrál nikdo s Hranicemi více než tři utkání a byla uvedena jen jedna čtyřhra. Objasnění nastalo až po přečtení zprávy o odpoledním zápasu B-týmu, to už bych však zařadil mezi pokročilejší úvahy, jež po mně přece nikdo nemůže očekávat. Mimo to pochopit, kdo koho střídal ve střetnutí B vs. Sokol Buk, bylo úplně nad moje síly...
Pak se mi moc esteticky nelíbily nadpisy či vyčnívající odsazení prvních řádků ve sledech hráčů, to je nicméně můj subjektivní dojem, který v žádném případě nechci nikomu vnucovat.
To by asi bylo to hlavní, na co jsem při prohlížení narazil. K Robertovu/vým komentáři/řům bych si dovolil uvést snad jen jedno přísloví: "Podle sebe soudím Tebe."

Robert - vsadim se

30. 1. 2007 21:10

ze ligur masti po vecerech pero nad weby hleda cestinske a matematicke chyby... :D

proxiiik - ligur = gz dmnc

30. 1. 2007 21:08

rofl omg omfg lol stfu gz nub

jurix - !!!!

29. 1. 2007 16:13

Mužeš to klidně přepsat ligur!!!! Myslim že to všeci normalně pochopí a že to pro tebe není podle pravidel české gramatiky tak to sorry!!!!

T.L. - To by mne zajimalo

29. 1. 2007 13:18

ktery mimon psal posledni vysledky. Clanky jsou sice napsane s pozoruhodnymi tvurcimi myslenkami, ale je to cele jakesi zpatlane.
By the way, dobrym zvykem byva podepsat se.