Jdi na obsah Jdi na menu

SK Přerov D - M. Beroun A (8:10)

26. 11. 2005

M.Krudenc (2), J.Slováček (2), čt.(0), O.Bereza (2), J.Bařina (1), čt.(1)

To když jsme z prvních 6 ti zápasů dokázali vytěžit pouze bod ze čtyřhry Oldy Berezy s Jirkou Bařinou. V sedmém utkání sice dokázal Martin bodovat, jenomže v zápětí jsem opět prohrál a stav byl tak stále velice nepříznivý, 2:6. Naději jsme pak vykřesali v dalších zápasech, když jsme postupně bodovali - Jirka, Olda a já. Snížili jsme tak na 5:6. Pak ovšem hostům opět pomohl bezchybný Švanda vítězstvím nad Jirkou. Olda snížíl na 6:7. Hosté však rozhodli o osudu utkání následující sérii tří bodů proti Martinovi, Oldovi Berezovi a Jirkovi. Následovala už jen kosmetická úprava na konečných smutných 8:10. Je to již naše třetí netěsnější prohra.

Utkání trvalo 2h 40min, přičemž první kolo jsme rozehráli na čtyřech stolech.

                                                                                  -křovák-

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

T. L. - Věřím,

6. 12. 2005 17:35

že v to věří každý z nás.

křovák - věřím tomu

4. 12. 2005 10:33

že se udržíme, že v druhé půlce sezóny bodově odskočíme od sestupových míst....

T. L. - Tým je možná celkem dobrý,

3. 12. 2005 18:09

ale co z toho, když se výsledkově moc neprosazuje? A co se týče Tebou zmiňované trojice, Radime, je otázkou, zda by se hrnul do záchranářských bojů. Nemyslíš?

radim - ...

2. 12. 2005 21:19

ne jako provokaci ji urcite neber ber to jako fakt...)ale roman ti asi zustane ale to nerozhoduju ja ja nejsem vedouci...tim ze decko nesestoupi si jsem jisty protoze ma celkem dobry tym na klidny stred tabulky at uz s romanem nebo bez romana a kdyz by bylo vazne nejhur tak tam maji zavadila roberta a pana markovice

T. L. - Radime,

1. 12. 2005 21:23

mohl bys mi prosím sdělit, kde bereš tu jistotu, že se Déčko zachrání? Já to tak jisté nevidím. Spíše v tom vidím hlavní (a co se výsledků týče také jediný) úkol Kuby, jakožto vedoucího D týmu.

křovák - no jo

28. 11. 2005 19:04

Argument, že musí sbírat zkušenosti ve vyšších soutěžích jsem čekal.V podstatě ho nemám jak vyvrátit. Nehledě na to, že jsem stejného názoru. Rozhodně si ani nemyslím, že je zařazuje kvůli výsledkům :-), jen mám takový názor, že by se měl brát ohled i na ostatní družstva, která mohou bodovat.O tom jestli rozhoduji nebo ne---mám zodpovědnost za výsledky Déčka---asi tak.
Doufám, že Tvoji poslední větu nemusím brát, Radime, jako provokaci :-)

radim - ...

28. 11. 2005 16:51

skoda ze se nevyhralo bez debat by vam roman pomohl ale musis to kubo brat i z te druhe stranky tri hraci meli moznost hrat lepsi soutez coz je si myslim dulezitejsi(barina ja a roman)v kraji o nic nejde udrzet se to udrzi a postoupit se nepostoupi v divizi bych ani j anepomohl protoze roman hral fakt dobre a TIM ZE PRISTE NEUVOLNIS HRACE ZE ZAKLADNI SESTAVY nikomu nepomuzes nehlede nato ze si panu Maderkovi volal uprostred zapasu a tve vytky na dobre nalade urcite nepridali.Myslim si ze by ses mel snazit se svatou spis domluvit jak hadat aby ten roman mohl hrat kdyz to budete potrebovat. Stejne kdyz se rozhodne ze bude roman hrat divizu(kterou ma hrat uz davno-ted to vysledkove potvrdil)tak ty s tim nic neudelas,nehlede nato ze rozhodujes za jiny kde budou hrat-to by si mel rozhodnout roman cemu da prednost jestli lepsi soutezi nebo rutine v kraji ktery mu nic moc neda. Jo a vaso ja asi na 99% nepojedu do prostejova a cechovic jedu na ligu(ale jeste si o tom promluvime a domluvime se kdybys mermomoci chtel tak by se to muselo nejak zaridit...misto me vem bud roberta a nebo romana

T. L. - Jakube,

28. 11. 2005 16:00

nezapomeň se na pohyby hráčů mezi jednotlivými soutěžemi dívat i z jiného úhlu pohledu než jen ze svého coby vedoucího déčka. Klukům se přece konečně nabízí možnost zahrát si třetí ligu a získat tak cenné zkušenosti. A pevně doufám, že p. Maděrka je zařazuje do sestavy právě proto (a ne kvůli výsledkovému projevu). Konečně kdybys Ty byl na Romanově místě, čemu bys dal přednost? Zkusit si zahrát pár zápasů v divizi nebo odehrát, tak jako pravidelně, utkání v kraji?
Já si myslím, že by ses neměl stavit tak zásadně proti. Zkus třeba výměnou za takové úlevy z Tvé strany požadovat nasazení es, která zatím necháváš v rukávu, na nějaké Tebou vybrané mače D týmu.

Vasek - ....

28. 11. 2005 13:06

S tim asi nic neudelas.Nam by ani Radim nepomohl, jelikoz Roman hral dobre i kdyz v Sumperku vysel naprazdno.

křovák - ----

27. 11. 2005 22:37

Jirka hrál v sobotu výborně, nemůžu mu nic vytknout. Až posbírá více zkušeností, bude velice platným hráčem.
Jedním dechem ale musím dodat i to co už jsem volal p. Maděrkovi. A sice to, že kvůli třetí lize se rozhodí sestava v dalších dvou mužstvech a ŽE PRO PŘÍŠTĚ NEUVOLNÍM HRÁČE DO DIVIZE ZE ZÁKLADNÍ SESTAVY. Tato výtka směřuje pouze k áčku, nikoliv k céčku, protože Vaša s tím nic moc nenadělá.
O něčem jiném by bylo, kdyby se to v áčku projevilo výsledkově....

barka - SRY!!

27. 11. 2005 9:30

vcera sem to posral..:(jaksi semnemel den tak jeste jedou SRY