Jdi na obsah Jdi na menu

Další dvě kola jsou za náma

21. 1. 2009

V prvním utkání druhé poloviny jsme v sobotu 17.1.2009 sehráli dvě utkání.

 

1.   SKST Brno B – SK Přerov    4:6

 

Body: čtyřhra: Klišová, Pospíšilová 1 ,

                         Klišová 2, Maděrová 2, Pospíšilová 1, Hermanová 0, 

Po krásném začátku kdy jsme vyhrávali 4:1 na body se to nějak začalo hatit a naše výhra byla v ohrožení. Za stavu 4:3 jsme hráli dva důležité zápasy jeden jsme prohráli a ve druhém musím pochválit naší nejmladší hráčku Denisu Maděrkovou, která prohrávala 2: 0 na sety a v třetím setu  to začínalo vypadat beznadějně prohrávala 7:1. Nakonec tento set i celý zápas vyhrála a tím byl stav 5:4 pro nás. V posledním zápase jsme vyhrály.  

 

 

2.   Blansko –SK Přerov        8:2

 

Body: čtyřhra: Klišová, Pospíšilová 0 ,

                         Klišová 0, Maděrová 1, Hermanová 1 

 

Jelikož to byl zápas s nejlepším družstvem a šlo o to si zahrát a mít dobrý pocit ze hry a popřípadě překvapit. Překvapení se nekonalo, ale hráčky byly se svým výkony spokojeny. Mě nezbývá nic jiného než souhlasit.   

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

cjolbm@qqpcaj.com - PzQLugWmhNOMbynsbx

9. 8. 2009 5:36

SUckuQ <a href="http://tcwudqgkemsf.com/">tcwudqgkemsf</a>, [url=http://erxpcxouwuuv.com/]erxpcxouwuuv[/url], [link=http://ntixwyyevgqx.com/]ntixwyyevgqx[/link], http://sqplfaewboih.com/

Lukáš V. - pinec

22. 1. 2009 17:01

Gratuluju našim ženám myslím že na to že hrají první sezonu tak jsou jejich výsledky potěšitelné.Dovolím si jednu poznámku.Bavil sem se s Alenou Kadlčákovou proč nehraje za Přerov a ona říkal že ji nikdo neoslovil.Myslím že by nebyla v zásadě proti.Nestálo by za to se s ní o tom pobavit.Každý musí uznat že by náš tým Alena posunula trošku někam jinam.